Eläinhoitola

 

Aluksi voimme majoittaa vain koiria, kysy lisää!

Hevosten katoksellisiin ulkotarhoihin on mahdollista väliaikaismajoittaa myös kilttejä ja ulkona pärjääviä hevosia/poneja, hinta alk. 35€/vrk. 

 

 


Hoitomaksut 2017

Aloitusmaksu 10€

+ Jokainen alkava vuorokausi 18,00€/koira.

Saman perheen kaksi koiraa samassa tilassa yhteensä 25,00€/vrk

 

 


Hoitomaksut sisältävät ruoat, vedet ja ulkoilun. (Koirille Valio Super ruoka sisältyy, mutta mielellään oma tuttu ruoka mukaan)

Edellytämme hoitoon tulevilta lemmikeiltä voimassaolevia rokotuksia ja ehjiä/turvallisia varusteita (hihnat, pannat yms).

Perumatta jätetyistä varauksista perimme täyden maksun.

Hinnat sisältävät alv 24%

 


 
 Hoitosopimuksen ehdot:

* WillaHillan Eläinpalvelut vakuuttaa hoitavansa eläimen hoitosopimuksessa mainittua eläintä tässä sopimuksessa määritellyllä tavalla hoitosopimuksessa tarkemmin määritellyn ajan. Eläimen luovuttaja (asiakas) vakuuttaa, että hänen antamansa eläintä koskevat tiedot ovat oikeat ja että koiralla on Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti voimassaolevat rokotukset ja ettei eläin sairasta mitään hänen tiedossaan olevaa tarttuvaa tautia hoitoon tuotaessa ja että hän on eläimen omistaja tai että hänellä muutoin on laillinen oikeus luovuttaa eläin hoitoon. Molemmat osapuolet sitoutuvat noudattamaan tämän sopimuksen ehtoja.
* Eläimen hoitoon sisältyy;
– oma hoitotila
– ruokinta tässä sopimuksessa määritellyllä tavalla
– koiran ulkoilutus kolme kertaa päivässä sopimuksessa määritetyllä tavalla
– perussiisteys esim. tassujen huuhtelu ja/tai kevyt harjaus tarvittaessa sekä oleskelutilojen päivittäinen siivous ja riittävä hygieniataso
– lääkitys sopimuksen mukaan asiakkaan toimittamilla lääkkeillä. Pistämällä annettavat lääkkeet erikseen sovittuna
* Tässä sopimuksessa mainittu vuorokausihinta veloitetaan jokaiselta alkavalta 24 tunnin jaksolta eläimen tuomisesta lähtien eläimen noutamiseen saakka.
* Mikäli eläin sairastuu tai loukkaantuu hoidon aikana, on hoitolalla oikeus / velvollisuus viedä eläin eläinlääkärin hoidettavaksi. Mikäli eläimen tila sen sallii, yrittää hoitola ensin ottaa yhteyttä asiakkaaseen. Hoitolalla on oikeus veloittaa lääkärinhoidosta ja lääkityksestä aiheutuvat todelliset kulut sekä kuljetuksesta aiheutuvat voimassaolevan kilometritaksan mukaiset kuljetusmaksut asiakkaalta.
* Hoito ja muut mahdolliset kustannukset on maksettava viimeistään eläintä noudettaessa. Hoitolalla ei ole velvollisuutta luovuttaa eläintä asiakkaalle, mikäli maksua ei kokonaisuudessaan suoriteta. Laskusta sovitaan erikseen.
* Mikäli eläintä ei noudeta sovittuna ajankohtana, hoitolalla on oikeus toimia, kuin kysymys olisi löytöeläimestä. Eläin voidaan toimittaa asiakkaan kustannuksella löytöeläinkotiin 10 vrk:n kuluttua hoitojakson päättymisestä, jolloin eläinsuojelulain 15 § astuu voimaan. Asiakkaalta veloitetaan tuolloin jo sovittu hoitomaksu sekä tämän lisäksi hinnaston mukainen 10 vrk:n hoitotaksa lisättynä löytöeläinosaston veloittamalla taksalla.
* Mikäli eläin sairastuu, vahingoittuu tai kuolee hoitolan tuottamuksellisen tai tahallisen toiminnan seurauksena, on asiakkaalla oikeus todellisten välittömien kustannuksien suuruiseen korvaukseen. Hoitola ei vastaa kustannuksista vahingoissa, jotka aiheutuvat eläimen mukana tulevista puutteellisista varusteista. Mikäli koiran luovuttaja on antanut luvan koiran ulkoiluttamiseen vapaana ja koira karkaa tai jos koira murtautuu tai kiipeää säilytystilastaan ja karkaa, hoitola ei vastaa koiran karkaamisesta tai katoamisesta aiheutuvista kustannuksista tai koiran arvosta jollei hoitolan katsota tuottamuksellaan tai tahallisuudellaan myötävaikuttaneen koiran karkaamiseen.
* Eläin luovutetaan ainoastaan henkilölle, joka sopimuksen on allekirjoittanut tai henkilölle, jonka sopimuksen allekirjoittaja on erikseen sopimusta tehtäessä nimennyt.
* Asiakas vastaa eläimen hoitolalle tai sen hoidossa oleville muille eläimille aiheuttamista vahingoista, mikäli vahingon ei voida voimassaolevan lainsäädännön mukaan katsoa aiheutuneen hoitolan henkilökunnan tuottamuksesta tai tahallisuudesta.
* Muissa asioissa toimitaan voimassa olevan lainsäädännön ja yleisen sopimusoikeuden periaatteiden mukaisesti.