Päiväleirit

Kesäkuussa 2022 järjestämme poni- ja eläinaiheisia päiväleirejä! 
  • täynnä!
  • myös muita ajankohtia saa ehdottaa!

Ilmoittautumiset sähköpostilla toukokuun 15. päivään mennessä, ilmoita samalla mahdolliset allergiat. Yhdelle leirille mahtuu noin 4-6 lasta ja suositeltava ikä noin 7-11 vuotta. Kesto klo 10:00 – 15:00 päivittäin. 3 päivän leirin hinta on 210€ ja se sisältää lounaan ja välipalan sekä paljon erilaista puuhaa eläinten parissa, toiveita saa esittää! 

Esimerkiksi: ratsastusta, poninhoitoa, kärryajelua, alpakoiden talutusta, eläinten ruokintaa, keppiheppakilpailut, makkaranpaistoa kodassa, koirien hoitoa,.. 

Lisäksi muutama minileiri kiinnostuksen mukaan järjestettävissä! Eli 2 pvn päiväleiri kahdelle osallistujalle, jossa pääsee paremmin tutustumaan ja tekemään, lähinnä heppajuttuja, maastakäsittelyä yms. Kesto klo 10:00 – 14:00 päivässä. Hinta 150€, sis. lounaan. Ikäsuositus 7v+ .Ohjaajana Jenna, tmi JennMariann

Päiväleireillä ei olla yötä joten ne sopivat ensikertalaisillekin hyvin! Emme vaadi aiempaa kokemusta esim ratsastuksesta tai eläinten hoidosta, leirit sopivat hyvin myös aivan aloittelijoille! Pienellä porukalla on helppo ja mukava opetella kaikessa rauhassa omaan tahtiin 🙂

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset ja kyselyt: willahillatila@gmail.com Varausmaksut 100€/hlö palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan tai jos leiri perutaan.