Eläinhoitola

Hoitolan tilat on suunniteltu koirille, muista eläimistä sovitaan aina tilanteen mukaan.

Koirapaikkoja on 8, joista neljä suurempia n. 1-3 koiran tiloja sekä neljä pienempiä n. 1-2 koiran tiloja.

Hoitomaksu sisältää metsälenkin kolme kertaa päivässä, kesto 15-30min/lenkki. Lisäulkoilutuksista sovitaan erikseen. 

Koirahoitolan hinnasto

Perusmaksu 10€/asiakas

Perusmaksu 10€ on asiakaskohtainen ja se maksetaan hoitomaksun lisäksi.

Hoitomaksu

Hoitomaksu maksetaan jokaiselta alkavalta vuorokaudelta ja se sisältää yhden koiratilan. 

yksi koiratilavrk hintajuhlapyhät
1 koira30€34,5€
2 koiraa33€42€
3 koiraa38€46,5€
4 koiraa43€50€

Hinnat sis. alv 24%

Hoitolan tuonti- ja hakuajat:

KLO
8:00 – 9:00
14:00 – 15:00 (ei la-su)
19:00 – 20:00

Huomioitavaa:

🐾Peruutukset ja muutokset hoitoaikoihin olisi hyvä ilmoittaa viimeistään viikkoa ennen varatun hoitoajan alkua. Muutoin perimme 50% menetetystä hoitomaksusta.

🐾Noudatattehan annettuja haku- ja tuontiaikoja sekä ilmoitattehan hyvissä ajoin muutoksista! Meillä on täällä monenlaista toimintaa, plus omat pakolliset menot.

🐾Ettehän päästä koirianne irti pihallamme missään tilanteessa, emme voi taata muiden eläinten turvallisuutta muuten.

🐾Arvostaisimme myös, jos ette päästäisi koirianne pissaamaan omenapuihin ja muihin pihaistutuksiin tai rakennuksiin.

Kiitos! 🙂

Meillä käy käteinen ja yleisimmät maksukortit. Kortinlukija iZettle.


Edellytämme hoitoon tulevilta lemmikeiltä voimassaolevia rokotuksia ja ehjiä/turvallisia varusteita (hihnat, pannat yms).
Perumatta jätetyistä varauksista perimme täyden maksun.

🐾 Mukaan tarvitset: 🐾

– oman ruoan

– oman pedin tai alustan tms mitä tottunut käyttämään

– oman hihnan ja kaulapannan/valjaat

– oman ruokakupin saa myös tuoda, mutta hoitolasta löytyy kyllä kuppeja lainaksi


Hoitosopimuksen ehdot:

* WillaHillan Eläinpalvelut vakuuttaa hoitavansa eläimen hoitosopimuksessa mainittua eläintä sopimuksessa määritellyllä tavalla hoitosopimuksessa tarkemmin määritellyn ajan. Eläimen luovuttaja (asiakas) vakuuttaa, että hänen antamansa eläintä koskevat tiedot ovat oikeat ja että koiralla on Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti voimassaolevat rokotukset ja ettei eläin sairasta mitään hänen tiedossaan olevaa tarttuvaa tautia hoitoon tuotaessa ja että hän on eläimen omistaja tai että hänellä muutoin on laillinen oikeus luovuttaa eläin hoitoon. Molemmat osapuolet sitoutuvat noudattamaan tämän sopimuksen ehtoja.
* Eläimen hoitoon sisältyy;
– oma hoitotila
– ruokinta sopimuksessa määritellyllä tavalla
– koiran ulkoilutus sopimuksessa määritetyllä tavalla
– perussiisteys esim. tassujen huuhtelu ja/tai kevyt harjaus tarvittaessa sekä oleskelutilojen päivittäinen siivous ja riittävä hygieniataso
– lääkitys sopimuksen mukaan asiakkaan toimittamilla lääkkeillä. Pistämällä annettavat lääkkeet erikseen sovittuna
* Tässä sopimuksessa mainittu vuorokausihinta veloitetaan jokaiselta alkavalta vuorokaudelta eläimen tuomisesta lähtien eläimen noutamiseen saakka.
* Mikäli eläin sairastuu tai loukkaantuu hoidon aikana, on hoitolalla oikeus / velvollisuus viedä eläin eläinlääkärin hoidettavaksi. Mikäli eläimen tila sen sallii, yrittää hoitola ensin ottaa yhteyttä asiakkaaseen. Hoitolalla on oikeus veloittaa lääkärinhoidosta ja lääkityksestä aiheutuvat todelliset kulut sekä kuljetuksesta aiheutuvat voimassaolevan kilometritaksan mukaiset kuljetusmaksut asiakkaalta.
* Hoito ja muut mahdolliset kustannukset on maksettava viimeistään eläintä noudettaessa. Hoitolalla ei ole velvollisuutta luovuttaa eläintä asiakkaalle, mikäli maksua ei kokonaisuudessaan suoriteta. Laskusta sovitaan erikseen.
* Mikäli eläintä ei noudeta sovittuna ajankohtana, hoitolalla on oikeus toimia, kuin kysymys olisi löytöeläimestä. Eläin voidaan toimittaa asiakkaan kustannuksella löytöeläinkotiin 10 vrk:n kuluttua hoitojakson päättymisestä, jolloin eläinsuojelulain 15 § astuu voimaan. Asiakkaalta veloitetaan tuolloin jo sovittu hoitomaksu sekä tämän lisäksi hinnaston mukainen 10 vrk:n hoitotaksa lisättynä löytöeläinosaston veloittamalla taksalla.
* Mikäli eläin sairastuu, vahingoittuu tai kuolee hoitolan tuottamuksellisen tai tahallisen toiminnan seurauksena, on asiakkaalla oikeus todellisten välittömien kustannuksien suuruiseen korvaukseen. Hoitola ei vastaa kustannuksista vahingoissa, jotka aiheutuvat eläimen mukana tulevista puutteellisista varusteista. Mikäli koiran luovuttaja on antanut luvan koiran ulkoiluttamiseen vapaana ja koira karkaa tai jos koira murtautuu tai kiipeää säilytystilastaan ja karkaa, hoitola ei vastaa koiran karkaamisesta tai katoamisesta aiheutuvista kustannuksista tai koiran arvosta jollei hoitolan katsota tuottamuksellaan tai tahallisuudellaan myötävaikuttaneen koiran karkaamiseen.
* Eläin luovutetaan ainoastaan henkilölle, joka sopimuksen on allekirjoittanut tai henkilölle, jonka sopimuksen allekirjoittaja on erikseen sopimusta tehtäessä nimennyt.
* Asiakas vastaa eläimen hoitolalle tai sen hoidossa oleville muille eläimille aiheuttamista vahingoista, mikäli vahingon ei voida voimassaolevan lainsäädännön mukaan katsoa aiheutuneen hoitolan henkilökunnan tuottamuksesta tai tahallisuudesta.
* Muissa asioissa toimitaan voimassa olevan lainsäädännön ja yleisen sopimusoikeuden periaatteiden mukaisesti.