Esittely

Yrittäjä:

Marjo Ratilainen

Ammatiltani olen Moniosaaja ateria- ja puhtauspuolelle, sekä lisäksi vankka kokemus eläintenhoitajan työstä johon minulla on myös koulutus yrittäjäpainotteisesti. Lisäksi olen käynyt Pride -valmennuskurssin sijaisvanhemmuuteen, kasvattanut koiria vuodesta 2003 ja muita eläimiä vuodesta 2009. Minulla on myös ekotukihenkilön koulutus, laitoshuoltajan tutkinto ja pitkä lähes 30v. työkokemus puhtaus- ja ateria puolelta. Koirista on kertynyt kokemusta lähes 40v ajalta, olen myös kilpaillut useammassa lajissa SM-kisoja myöten, lisää ghosteyes.fi .

Valmistuin keväällä 2018 eläinavusteiseksi valmentajaksi. Minulla on työn puolesta EA2 ja hygieniapassi suoritettuna.

Liikeideana on eläinhoitola kaikenlaisille kotieläimille koirasta hevoseen, ja eläinavusteista valmennusta, virkistys-/ hyvinvointi palveluita yrityksille, päiväkodeille sekä yksityisille henkilöille asiakkaan toiveiden mukaan. Myöhemmin myös kerho, leiri-/kurssitoimintaa lapsille ja nuorille. Ja suunnitelmissa myös alpakkavaellukset Kalimeenjärven retkeilyalueelle.


Tilat:

Hoitola

Koirapaikkoja 8, joista neljä suurempia 1-3 koiran tiloja sekä neljä pienempiä 1-2 koiran tiloja.

Lisäksi tallikamari ja ladon puolella kylmäkarsinat (esimerkiksi vuohille, ponille, kalkkunoille), sekä eläinten rehusäilytys.

Koirille ulkotarhoja 4kpl joissa eristetyt kopit (pääasiassa omien koirien käytössä) sekä kaksi lisätarhaa joissa ei ole vielä koppeja.


Kota

N. 15 hlön kota + ulkona toinen nuotiopaikka ja penkit. Kesällä 2021 valmistui myös ulkovessa kodan lähelle!


Hirsisauna & palju

Varattavissa asiakaskäyttöön, kysy tarjousta! Kodan yhteydessä.


Pihapiiri ja maastot

Pihasta löytyy kaikille eläimille tilavat kesätarhat, sekä hevosille ympärivuotiset isot tarhat katoksilla. Heti pihasta lähtee monta mukavaa maastoreittiä, joita voi kulkea esimerkiksi jalan, ratsain tai kärryillä.

Koirille juoksutustarha ja agilityesteitä


Lähellä

550m Lylykäsjärvi

3,7km Kalimeenlampi + nuotiopaikka

6,4km Koitelinkosket koiteli.fi