Muut palvelut

Australianpaimenkoirat, parsonrussellinterrierit ja beaglet Kennel Ghosteye’s

Alpakkaretket 

Mukava kävelyretki maastossa alpakoiden kanssa. Kesto noin 1h hinta 20€/hlö ja sisältää myös kuuman kaakaon/ teen tai kahvin kodassa. Talutettavia alpakoita 3-5, mukana voi silti olla isompikin ryhmä.


Eläimet tapahtumissa

Meiltä voit kysyä tarjousta eri eläimistä tapahtumiin esille, esimerkiksi alpakat ja lampaat ovat vierailleet erilaisissa vanhusten ja lasten tapahtumissa oulun seudulla. Jaska-poni tekee talututusratsatuksia ja kärry/reki -ajelutuksia, sekä uusin tulokas Pepsi-aasi on ihana ilmestys 🙂


Ponisynttärit

Hinta alk. 100€/2h max 5hlöä, lisähenkilöt +20€/hlö
Hinta sisältää kodassa nuotiotulet + vaahtokarkit, sekä heppojen hoitoa, talutusratsastuksen ja kepparikisaa tai muuta mieleistä ohjelmaa. Tehdään teille sopiva paketti! 🙂

(Yli 20hlön synttäriporukoille kysy tarjous!)


Kesän päiväleirit 2021 tulossa kesäkuussa!

Päiväleireillä tutustutaan eläimiin; niiden hoitoon ja ruokintaan, ratsastetaan. Käydään kärryajelulla, alpakkakävelyllä, retkellä, uimassa tai lämmitetään sauna ja palju, syödään kodassa eväät ja kilpaillaan keppareilla. Ihan mitä vain keksitään! Lisätietoa tulossa myöhemmin, sopivaa ajankohtaa voi myös ehdottaa meille! Leirille mahtuu 4-6 lasta.

Lisäksi mietinnässä aikuisten iltakurssit koirien koulutuksen parissa, saunan ja paljun kera!


Eläinavusteinen valmennus eli virkistävää toimintaa eläinten parissa ja vaihtelua arkeen, kysy lisää! 🙂

Huom. Meillä ei ole enää kotieläinpihatoimintaa! Eläimiin pääsee tutustumaan ennalta sovitusti muiden palvelujen kautta, esimerkiksi Eläinhetket ryhmille sisältää opastetun kierroksen eläinten parissa, jolla voitte kysellä ja tutustua eläimiin rauhassa.