Muut palvelut

Australianpaimenkoirat, parsonrussellinterrierit ja beaglet Kennel Ghosteye’s

Alpakkaretket 

Mukava kävelyretki maastossa alpakoiden kanssa. Kesto noin 1h hinta 20€/hlö ja sisältää myös kuuman kaakaon/ teen tai kahvin kodassa. Talutettavia alpakoita 3-5, mukana voi silti olla isompikin ryhmä.


Eläimet tapahtumissa

Meiltä voit kysyä tarjousta eri eläimistä tapahtumiin esille, esimerkiksi alpakat ja lampaat ovat vierailleet erilaisissa vanhusten ja lasten tapahtumissa oulun seudulla. Jaska-poni tekee talututusratsatuksia ja kärry/reki -ajelutuksia, sekä uusin tulokas Pepsi-aasi on ihana ilmestys 🙂


Ponisynttärit

Hinta alk. 100€/2h max 5hlöä, lisähenkilöt +20€/hlö
Hinta sisältää kodassa nuotiotulet + vaahtokarkit, sekä heppojen hoitoa, talutusratsastuksen ja kepparikisaa tai muuta mieleistä ohjelmaa. Tehdään teille sopiva paketti! 🙂

(Yli 20hlön synttäriporukoille kysy tarjous!)


Eläinavusteinen valmennus eli virkistävää toimintaa eläinten parissa ja vaihtelua arkeen, kysy lisää! 🙂

Huom. Meillä ei ole enää kotieläinpihatoimintaa! Eläimiin pääsee tutustumaan ennalta sovitusti muiden palvelujen kautta, esimerkiksi Eläinhetket ryhmille sisältää opastetun kierroksen eläinten parissa, jolla voitte kysellä ja tutustua eläimiin rauhassa.


Koiramainen päiväleiri nuorille koiraharrastuksista kiinnostuneille.

Ikähaarukka n. 10-13v. Oman koiran kanssa, hinta 50e/päivä. Kysy lisää!
Hintaan sisältyy lounas. Käydään läpi erinlaisia koiraharrastuslajeja, koulutetaan koiria, sekä mahdollisuus tutustua koirahoitolaan ja kaikkea muuta kivaa! Järjestetään aina sopivan porukan ja ajankohdan löytyessä.