Muut palvelut

Australianpaimenkoirat, parsonrussellinterrierit ja beaglet Kennel Ghosteye’s

Huomioitavaa: Tilat ovat käytettävissänne teille varatun ajan, jonka jälkeen siivoan paikat seuraavia asiakkaita varten. Joten varaustilanteessa on hyvä aina kysyä, jos mietityttää minkä verran aikaa kannattaa varata teidän tarpeeseen. 


Pentukerho

Pentukerho WillaHillassa kysynnän mukaan! 6 kertaa yhteensä 80€. Sisältö mm. tutustutaan eri eläimiin, yhdessä leikkimistä ja arjen tottelevaisuusharjoituksia, toiveet huomioidaan myös! 8-20 viikon ikäisille koiranpennuille. Ilmoittautuminen sähköpostitse willahillatila @ gmail.com tai puhelimitse 045 – 6338133


Pikkujoulut/ yms

Nyt mahdollista varata pikkujoulut meillä! Hirsisauna + lämmin palju ja kodassa nuotio. Sovitaan teille sopiva paketti, ota yhteyttä!

pikkujoulut


Alpakkaretket 

Mukava kävelyretki maastossa alpakoiden kanssa. Kesto noin 1h hinta 20€/hlö ja sisältää myös kuuman kaakaon/ teen tai kahvin kodassa. Talutettavia alpakoita 3-5, mukana voi silti olla isompikin ryhmä.


Eläimet tapahtumissa

Meiltä voit kysyä tarjousta eri eläimistä tapahtumiin esille, esimerkiksi alpakat ja lampaat ovat vierailleet erilaisissa vanhusten ja lasten tapahtumissa oulun seudulla. Jaska-poni tekee talututusratsatuksia ja kärry/reki -ajelutuksia, sekä mukaan voidaan ottaa myös esimerkiksi Pepsi-aasi tai vaikka pupuja 🙂


Ponisynttärit

Hinta alkaen 150€/2h max 5hlöä, lisähenkilöt +20€/hlö
Hinta sisältää kodassa nuotiotulet + vaahtokarkit, sekä heppojen hoitoa, talutusratsastuksen ja kepparikisaa tai muuta mieleistä ohjelmaa. Tehdään teille sopiva paketti! 🙂 Yleensä 2 tuntia riittää juuri ja juuri heppailuun ja syömisiin, joten varaathan riittävästi aikaa varsinkin isommalle porukalle.

(Yli 20hlön synttäriporukoille kysy tarjous!)


Päiväleirit 

Päiväleireillä tutustutaan eläimiin; niiden hoitoon ja ruokintaan, ratsastetaan. Käydään kärryajelulla, alpakkakävelyllä, retkellä, uimassa tai lämmitetään sauna ja palju, syödään kodassa eväät ja kilpaillaan keppareilla. Ihan mitä vain keksitään! Sopivaa ajankohtaa voi ehdottaa meille! Leirille mahtuu 4-6 lasta.


Kurssit

Päiväkursseilla mukavaa eläintouhua! Päivä 75€/hlö sis. lounas kodassa, klo 10-15. Mukaan mahtuu max 8hlöä/päivä. Ikäsuositus alkaen 9vuotta, yläikärajaa ei ole. Aiheita esim hevoset, alpakat tai koirat.

Lisäksi mietinnässä aikuisten iltakurssit koirien koulutuksen parissa, saunan ja paljun kera! Laita viestiä, jos kiinnostuit!


Huom. Meillä ei ole enää kotieläinpihatoimintaa! Eläimiin pääsee tutustumaan ennalta sovitusti muiden palvelujen kautta, esimerkiksi Eläinhetket ryhmille sisältää opastetun kierroksen eläinten parissa, jolla voitte kysellä ja tutustua eläimiin rauhassa.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%